Om bloggen

Hei jeg er en jente som er opptatt av med mennekelighet og om å bry seg om andre. i den bloggen vil jeg skrive litt om med menneskeligheten jeg møter og litt om der den mangler.

Jeg vil også skrive en del om min tro på egeler og overnaturlige ting. Dere må ikke bli skremt av det jeg skriver det finnes mange ting som man kan ta opp til diskusjon, men i min ovebevining tror jeg på at det er noe som styrer oss til å bli den vi er. At vi har noe som styre hva som hender i våre liv, men også at vi har helper som hjelper oss gjennom livet og som redder oss.

Det er sikkert mange som har hørt at none hadde englevakt og jeg tror at den påstanden faktisk er sann. At det er engeler som paser på oss og som ser til at vi har det bra.

Jeg tror også at vi kommer tilbake til jorden etter at vi er døde og det er noe som jeg er overbevist om siden jeg selv har sett folk som her kommet til meg og fortalt meg ting som kommer til å hende. Detter er noe der kan får lov til å høre mer om på denne bloggen.

Jeg tror også at det finnes mennesker som er engler for andre uten å vitoe det og disse vil jeg hedre, jeg har min engel som ikke vet hvor mye ham betyr for meg. Takk for at slike mennesker er til jeg skulle ønske jeg var en av dere som klarer å gjøre en forskjell.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s